Beatrice Svensson

Jag har alltid älskat djur, fick en blandrashund som barn, hållt på mycket med häst men när jag var 15 år gammal så började mitt hundintresse på riktigt. Jag kom i kontakt med en Blandrashund, greyhound/doberman på knappt 6 månader som levde under dåliga förhållanden. Jag bodde ensam trots min unga ålder. Testade på kurser, men fick rådet av div. Hundinstruktörer, vetrinärer m.m att han skulle få somna in. Men jag gav inte upp. Läste och gjorde massa research och denne herre blev helt förändrad, Från att gå på bakben och försöka bita folk i armar och ansikte till att bli en helt magisk individ.

Vid 3 års ålder skaffade jag en till tik, av annan sort som valp. Min kärlek till hundar som farit illa eller på något vis behöver en andra eller kanske tredje chans i livet var att jag beslutade mig för att inte bara ta hand om dom och få dom till fungerande och välmående individer där deras personlighet fick blomma utan självklart även att utbilda mig inom hunderiet för att kunna hjälpa andra att förstå hunden och låta den blomstra.

Bullhundar har jag ett litet extra öga för då samhället har fått dom att framstå nästan som monster i mångas ögon vilket har gjort att jag har en hel del erfarenhet av dom. Det är en fruktansvärt felaktig syn på dessa individer med deras enormt stora hjärta, sprudlande glädje och arbetslust. Jag spenderar nästan all min tid med mina hundar, barn och familj, där vi är, där är dom. När jag inte håller på med mina egna eller andras hundar umgås jag med familjen och arbetar just nu som lärarvikarie.

Utbildningar

Mindfulness ACC Coach samt coach i Power Qi gong. självkänsla, stress - Livscoachakademin

Instruktör i Qi GOng - Livscoachakademin

Självkänsla Coach - Livscoachakademin