Valpkurs

VALPKURS

Har du eller ska du få hem en underbar valp? Då vill du såklart ge den en riktigt bra start i livet. Våra valpkurser utgår från att det är med dig valpen skall skapa relation. Vi fokuserar mycket på valpens behov, utveckling och berikning. Vår teori ger dig kunskaper om hur du kan förbereda valpen för ett tryggt och hanterbart liv. Vi hjälper valpen att socialisera bland andra hundar och människor på ett sätt så att den alltid är trygg och säker. Vår träning utgår från att förstärka de beteenden vi vill ha och vägleda valpen på ett positivt sätt. 


Förutom verktyg för att skapa ett harmoniskt liv är en valpkurs till för att du skall lära känna din valp. Vi ställer gemensamt frågan, vem är du och låter valpen få svara.


Alla valpkurser startas med teori online. Teorin körs genom Zoom och ni kommer att få en länk att klicka på som tar er till det digitala klassrummet. Alla anmälda måste gå teorin innan den praktisk delen. 

 


Innehåll:

- Valpens utveckling

- Leka med valp

- Skapa trygghet, rutiner och relation

- Hälsa och hälsovård

- Socialisering av valp

- Hundens ursprung och medfödda beteenden

- Förebygga och göra rätt från början

- Kontakt, följsamhet, koppelgående, inkallning, hantering och så vidare

- Roliga och lekfulla övningar


Våra kurser styrs efter deltagarnas behov. Vi är lyhörda för att alla inte har samma behov samt för gruppens gemensamma önskemål. 


Ni betalar genom swish 1236091953 vid kursstart eller faktura. Vill ni ha faktura så säg till i god tid. Mer information om betalning finns på anmälningsformuläret. 


Varmt välkomna!Aktuella kursstarter


6 tillfällen. 5 tillfällen praktik och ett tillfälle teori.


14 juni (måndagar)

Teori online 13/6 kl 16:00 - 17:30


Datum: 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 12/7, 


Tid: 17:30 - 19:00


Pris: 1 500 kr 


Instruktör: Anna Frisk